HFL Laboratories:


HFL Laboratories is de specialist op het gebied van voetverzorging. Jarenlang onderzoek en praktijkervaring heeft geleid tot de innovatie van een lijn doeltreffende producten voor de verzorging van probleemnagels en voeten. De productenlijn biedt voor zowel verzorging als voor problemen een goed product.

Veel producten zijn op basis van tea tree olie of dergelijke bestanddelen. HFL Laboratories heeft daar een verandering in gebracht door een nieuw bestandsdeel te gebruiken. Het idee is ontstaan vanuit de voedsel industrie, waar alle potten en blikken schimmelvrij worden gemaakt voordat deze gevuld worden. Doordat de antischimmelspray gebaseerd is op een geheel nieuw recept en bestandsdelen is er een Europees patent op verkregen.

HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. De verzorging van de voet- en nagelproblemen die zich voordoen zoals onder andere schimmelnagels, voetschimmel, kloven en psoriasis.


Diabetische patiënten, kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven kunnen deze producten veilig gebruiken. Voor de antischimmeldruppels wordt aangeraden om voor de zekerheid even contact op te nemen met de huisarts. De producten zijn dermatologisch getest en de kans op allergieën zijn erg klein.

De HFL producten zijn uitsluitend te koop bij professionals zoals pedicures, fysiotherapeuten en schoonheidsspecialisten.


Wilt u graag uw voeten goed verzorgen of doen er zich problemen voor?

De hieronder genoemde producten zijn in mijn salon te koop:


Solution spray:

Hét product voor de cosmetische verzorging van kalknagels. Solution Spray is het product voor kalknagels die vaak verkleurd of broos zijn. Spray uw nagels 2 maal daags in voor een optimale resultaat.

Rosalon zalf:
Roselan zalf is een intensief werkend product voor de verzorging van de droge huid, kloofjes, eeltplekken, droge vlekken, en de rode gevoelige huid over het gehele lichaam. Deze zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, en verzorgd de diepere huidlagen met behulp van je eigen lichaamsvocht.
Heeft u een droge, ruwe of rode gevoelige huid dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Dermoleen crème. Voor de meest optimale en effectieve werking van deze crème op de voeten, verdient het dragen van katoenen sokken aanbeveling.


Dermoleen crème:

Voor de bescherming en hydratatie van de droge huid. Deze verzorgende crème biedt een aangename en effectieve cosmetische verzorging voor de droge huid. De Dermoleen crème zorgt voor de bescherming en hydratie van de droge huid.
Het verzorgd een goede ph waarde, is vochtregulerend en is uitstekend te gebruiken over het gehele lichaam.

Heeft u een droge, ruwe of rode gevoelige huid dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Rosalon Zalf. Voor de meest optimale en effectieve werking van deze crème op de voeten, verdient het dragen van katoenen sokken aanbeveling.


Fresh leg:

Een weldaad voor iedereen. Deze gel bevordert de doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd zoals bij vermoeide en zware benen en voeten. Door de actieve bestanddelen wordt deze gel veel gebruikt bij vermoeide, gevoelige of stijve spieren en voor soepelere gewrichten, branderige en vermoeide voeten en bij koude handen en voeten.

Deze gel houdt het lichaam koel. Fresh leg is ook uitermate geschikt bij zweetvoeten en zon verbranding.

*Fresh Legs kan ook in combinatie met elastische kousen gebruikt worden.


Mocht u nog vragen hebben of andere informatie wensen? Neem dan gerust even contact met mij op.

AVG